Upravljanje vremenom i stresom!
Prateći svjetske trendove kreirali smo novi otvoreni trening - Upravljanje vremenom i stresom!

Upravljanje vremenom i stresom je dvodnevni trening koji je namijenjen svima koji žele prije svega da upravljaju sobom, svojim životom u svakom segmentu.

„Moja omiljena „stvar“ ne košta ništa u novcu. Stvarno je jasno da najvrijedniji resurs koji svako od nas posjeduje je VRIJEME.“ Stiv Džobs Uspješni, oni koji prave velike korake, koji ostvaruju svoje ciljeve svjesni su da VRIJEME ne mogu vratiti. Vrlo dobro znaju da je vrijeme nenadoknadiv resurs! I oni znaju kako!

Ukoliko želite da čujete i vi, da na licu mjesta vidite koje su to tehnike i alati koji će doprinijeti kvalitetu vašeg života, prijavite se, budite učesnik programa koji vam donosi sposobnost:

  • Da postavite i ostvarite ciljeve u određenom vremenskom periodu
  • Da uspostavite sistem upravljanja, prvenstveno sopstvenim, a onda i tuđim vremenom
  • Da ovladate tehnikama određivanja prioriteta
  • Da kontolišete i kanališete stres
  • Da pravilno organizujete vrijeme, kako bi ostvarivali sve bolje i bolje rezultate u poslu i u životu.
  • Da vladate SOBOM!

Zbog efikasnog i kvalitetnog rada na treningu broj učesnika je ograničen - do 15 učesnika.

Trening vode Maruška Drašković, psiholog sa psihoterapeutskom praksom preko 35 godina i Ivana Malović, trener sa iskustvom stečenim u multinacionalnim kompanijama i van regiona, mr ekonomije, NLP Trener & Coach. Trening predstavlja kombinaciju mentorskog rada trenera i aktivnog učešća polaznika u praktičnim vježbama koje se baziraju na primjerima iz prakse.

Mjesto: Prostorije IDFaktora, Cetinjski put 36, Podgorica

Budite učesnik vrhunskog trening programa!

IDFaktor

Kako bi kvalitet radionica bio na najvećem nivou, rad je u manjim grupama. Prijavu je potrebno poslati na mail info@idfaktor.me ili na kontakt telefon 067 263 363.