Novi kod liderstva!

Znate li razliku između menadžera i lidera? I šta biste više voljeli da budete? Da li ste znali da je lider “osoba koja svojim riječima I ličnim primjerom izrazito utiče na ponašanje, razmišljanje i emocije značajnog broja ljudi" (Gardner H. & Laskin E.).

Da li ste spremni da čujete koje su to liderske osobine i da ih usvojite. Ako ste spremni da preuzmete rizik i pronađete balans između upravljanja timom i rješavanja svakodnevnih situacija u profesionalnom okruženju - pridružite nam se na treningu NOVI KOD LIDERSTVA, gde ćemo Vam biti podrška na kreiranju uloge lidera novog doba.

Tu smo da Vas podržimo da preuzmite odgovornost za pravac svog života i svoje karijere. NOVI KOD LIDERSTVA je namijenjen svima koji uporno rade na ličnom usavršavanju i onima koji žele da naprave razliku.

Kroz niz interaktivnih radionica ćete saznati:

  • kakav je lider novog doba, onaj koji stvara, pokreće ljude, ideje, biznise;
  • kako pravilno da postavite snažne i motivišuće ciljeve;
  • kako da budete sigurni da ste jasno saopštili poruku i da svojim stavom budete primjer;
  • kako da date podržavajući, motivišući i konstruktivan feedback i da budete pokretač;
  • kako da predstavite svoju ideju, a da pritom vladate i scenom i naravno vladate sobom.

Program sadrži četiri radionice, od kojih će se prva održati 03.5.2017. u terminu od 18 h do 21 h.

Čeka Vas tim IDFaktora, radionice vodi Ivana Malović, glavni trener sa iskustvom stečenim u multinacionalnim kompanijama, mr ekonomije, NLP Trener & Coach. Trening predstavlja kombinaciju mentorskog rada trenera i aktivnog učešća polaznika u praktičnim vježbama koje se baziraju na primjerima iz prakse.

Ukoliko želite da saznate nešto više o programu, prijavite se na INFO VEČE koje će se održati 26.4.2017. u 19 h, prostorije IDFaktora.

Mjesto: Prostorije IDFaktora, Cetinjski put 36 (pored restorana Nostalgija), Podgorica.

Vrijeme održavanja: prva radionica 3.5.2017. 10.5.2017. 17.5.2017. i 24.5.2017. godine

Trajanje: 18h - 21h

IDFaktor

Kako bi kvalitet radionica bio na najvećem nivou, rad je u manjim grupama do 12 polaznika. Prijavu je potrebno poslati najkasnije do 30.4.2017. na mail info@idfaktor.me ili na kontakt telefon 067 263 363.