Komunikacijom do rješenja!

„Način na koji komuniciramo sa sobom i sa drugima na kraju određuje kvalitet našeg života.“

"Nova godina - Novi kod“ komunikacije, kao što je obećano u ovoj godini stvaramo. Želite li da stvorite način komunikacije koji je kvalitetan? Čujte vještine onih koji su fenomenalni u tome, a nakon toga stvorite i vi naviku, naviku do rješenja.

Da li ste nekada imali utisak da Vaš sagovornik ne razumije, kao da govorite različitim jezikom? Ili da poruka koju ste poslali, do primaoca stigne sa drugačijim sadržajem, kao u igri  „gluvih telefona“?

Kako da na efikasan način izbjegnemo nesporazume u svakodnevnoj komunikaciji sa šefom, kolegom, poslovnim ili životnim partnerom? Lako. Na radionicama „Komunikacijom do rješenja“ kroz niz interaktivnih vježbi, naučićete da:

  • Saopštite poruku jezikom svoga sagovornika
  • Unaprijedite međuljudske odnose sagledavanjem pozicije svog sagovornika
  • Date podržavajući i motivišući feedback
  • Rješite konflikte u timu ili porodici
  • Komunicirate kvalitetnije na svim poljima

I šta još? Saznaćete šta su meta pitanja, usklađivanje, reframing i još mnogo korisnih tehnika za jednostavniju i uspješniju komunikaciju.

Zašto nam je ovo važno? Ne možemo da ne komuniciramo! I kada ćutimo šaljemo poruku. Komunikacija je isto što i temelj za kuću.

Trening predstavlja kombinaciju mentorskog rada trenera i aktivnog učešća polaznika u praktičnim vježbama koje se baziraju na primjerima iz prakse. Radionice vodi Ivana Malović, trener sa iskustvom stečenim u multinacionalnim kompanijama, mr ekonomije, NLP Trener & Coach.

Program sadrži tri radionice, prva će se održati 13.2.2017. sa početkom u 18 h do 21 h.

Radionice se održavaju u prostorijama IDFaktora, Cetinjski put 36 (pored restorana Nostalgija),  Podgorica

Datumi održavanja radionica su:

13.2.2017. od 18 do 21h;
15.2.2017. od 18 do 21h;
20.2.2017. od 18 d0 21h

Investirajte u znanje,
IDFaktor

Kako bi kvalitet radionica bio na najvećem nivou, rad je u manjim grupama do 12 polaznika. Prijavu je potrebno poslati najkasnije do 10.2.2017. na mail info@idfaktor.me ili na kontakt telefon 067 263 363.