ID Faktor

Ivana Malović

biznis trener

Ja sam Ivana Malović, biznis trener i coach sa bogatim znanjem i iskustvom stečenim u poznatim multinacionalnim kompanijama.

Svoje prvo trenersko isustvo stekla sam kao srednjoškolka 1997. godine, u dalekoj Kanadi, kada sam vršnjacima predstavila svoju zemlju prezentacijama "Sa Crnom Gorom imaš sve na dlanu". U tom trenutku, za to mladalačko samopouzdanje, hrabrost, retoriku i energiju zahvalila sam se svojim genima.

Tada sam zakoračila na svoj put razvoja. Postala sam magistar međunarodne ekonomije, a svoje prodajne i komunikacione vještine usavršavala sam na vrhunskim biznis treninzima. Naročito sam ponosna na činjenicu da sam sertifikovani trener i Profesionalni Coach po metodologiji European Coaching Association (ECA).

Radila sam 11 godina u multinacionalnim kompanijama (Pivara Trebjesa i Crnogorski Telekom), u veoma dinamičnom okruženju. Više o mom obrazovanju i iskustvu na linku.

U maju 2015. godine, postigla sam važan cilj, kao krunu ovog dijela mog razvojnog puta- osnovala sam svoj IDFaktor, mjesto na kome ću, kao biznis trener i coach pomoći vama da postignete svoje vrhunske ciljeve.

Želja mi je da motivišem, pokrenem i podržim sve vas koji gledate naprijed, želite da se razvijate i osvarite svoje snove.

Vjerujem da je IDFaktor pravo mesto za vas.

Jako volim da se predstavljam i potpišem kroz akronime mog imena, a i oni će vam reći moje najveće vrijednosti:

Iskra u oku koje uvijek sija
Vjera je nešto što spaja sve što želim
Ambicija je uvijek tu
Naklonjenost prema porodici
Atipična, tako kažu...